Kootut stalkkeritarinat

Tänne on otettu talteen ADS:n kääntämät stalkkeriartikkelit ajalta, jolloin Billiä ja Tomia ahdisteli ranskalainen 'Les Afghanes on Tour' tyttöjengi hulluja faneja.

-
-
-

19.9.2009

Tokio-Bill: Oikeudenmukainen rangaistus vainoajille

Kuuluisuudella on pimeät puolensa. Tokio Hotelin poikien piti todeta se henkilökohtaisesti heidän meteoriittisen nousunsa vuonna 2005 jälkeen. Ryhmä naispuolisia vainoajia metsästi vuoden alussa magdeburgilaista bändiä. Bill, Georg, Tom ja Gustav ovat jo alistuneet siihen, että he eivät tule enää koskaan olemaan merkityksettömiä naapurinpoikia, mutta he haluavat silti oikeutta. ”Toivomme, että ne ihmiset saavat oikeudenmukaisen rangaistuksen siitä”, keulahahmo Bill Kaulitz sanoo MSN Starlounge-haastattelun aikana.

Vainoajien aiheuttama stressi oli takana myös Hampurin bensa-aseman välikohtauksessa tämän vuoden huhtikuun alussa, kun Billin kaksoisveli Tom Kaulitz kohtasi nuoren naisen kanssa. Tilanne äityi pahemmaksi, kun Kaulitzin kaksosten perheenjäsenien kimppuun hyökättiin väkivaltaisesti. Sen seurauksena, huhtikuussa 2009 bändi nosti syytteen vainoajiaan vastaan.

Haastattelun aikana Bill muistelee ”hullua aikaa”. “Pahinta meille oli, että meidän yksityinen elämämme, tai oikeastaan… meillä ei ole yksityiselämää… pahinta oli oikeastaan perheemme ja ystävämme… Me pystymme selviytymään siitä paremmin. Me päätimme elää julkisuudessa. Mutta halusimme säästää perhettämme ja ystäviämme siltä”, sanoo Bill.

On hyvät mahdollisuudet, että rikkojat tuodaan vastuuseen käyttäytymisestään, sillä vainoaminen (pakkomielteinen jahtaaminen) on rikos. Saksassa siitä voi joutua vankilaan jopa kolmeksi vuodeksi. Pojat edelleen ottavat huomioon, että tämä saattaa toistua ja voivat joutua uudestaan pakkomielteisen rakkauden kohteeksi.

”Uskon, että tämä voi jatkua. Siitä ei voi koskaan olla varma. Mutta luonnollisesti me yritämme jatkaa eteenpäin. On selvää, ettei sen saa antaa masentaa. Mutta luonnollisesti nämä ovat pahoja asioita, jotka voivat tapahtua uudestaan ja uudestaan. Uskon, että se on jotain, mikä vain tulee menestyksen mukana, valitettavasti”, Bill lisäsi.
lähde


 9.10.2009

Saksalainen Bild-lehti on julkaissut artikkelin, jossa he kertovat saamiaan tietojaan Tomin ja ranskalaisten vainoaja-tyttöjen keväisestä kohtaamisesta ja sen mahdollisista seuraamuksista.
Bensa-asema-riidan takia Tokio Hotel Tom joutuu oikeuteen!

Hän on miljoonien fanien roolimalli, teini-idoli ja tyttöjen unelma, mutta pian Tom Kaulitz tuodaan oikeuteen.
BILD selvitti: Hampurin syyttäjät nostavat syytteet Tom Kaulitzia vastaan pahoinpitelystä.
Taustaa: 15. huhtikuuta noin klo 23:15 Tom joutui riitaan tyttöjoukon kanssa Hampurin bensa-asemalla. Se muuttui tappeluksi.
Keskustelun jälkeen yksi tytöistä sammutti tupakkansa Kaulitzin urheiluauton pinnalle. Muusikko nousi silloin ilmeisesti ulos autostaan ja löi ranskalaista tyttöä.
Sen jälkeen bändi puolusti itseään neljää ryhmän jäsentä vastaan, jotka kutsuivat itseään’ Les Afghans on Tour’ (Afgaanit kiertueella), jotka olivat väitetysti vainonneet Kaulitzien veljeksiä jo yli vuoden ajan.

Sisäpiiriläinen, joka raskauttaa syytteitä 20-25 vuotiaita tyttöjä vastaan, kertoi BILDille: “He halusivat tahallaan provosoita poikia, heidän hyökkäyksensä olivat tarkkaan suunniteltuja ja he heittelivät tavaroita poikien autoja päin. Tämä tapahtui ainoastaan siksi, että Perrine, yksi tytöistä, halusi pakkomielteisesti harrastaa seksiä Tomin kanssa.”
Tokio Hotelin manageri David Jost kertoi BILDille eilen: “Viimeisin asemamme on, että juttu ei mene oikeuteen.”
Mutta BILDin saamien tietojen mukaan, Tomin täytyy valmistautua oikeudenkäyntiin. Jos hänet todetaan syylliseksi, häntä saattaa uhata jopa viiden vuoden vankilatuomio.10.12.2009 ADS uutisoi:
Koska Les Afghans on Tour -nimellä kulkevan tyttöryhmän kevällä aiheuttama sotku on noussut esille taas, päätimme, että olisi hyvä kerätä vanhemmatkin materiaalit aiheesta ja kääntää ne kaikille luettavaksi. Näin kaikki saisivat enemmän tietoa koko jutusta. --

++ Luettuasi tapauksesta, voit osallistua Tomia tukevaan suomalaiseen faniaktioon, josta löydät tietoa Täältä!

Ja tässä vielä Amerikkalaisen Katien omatekemä laulu kyseisestä tyttöjoukosta. Toivottavasti se piristää edes jonkun päivää tämän muun sotkun rinnalla! :D

*
10.12.2009

Perrine on päässyt jälleen valokeilaan ja nyt hän on puhunut RTL:lle tapauksesta asianajajansa kanssa. Käännös alla.
Paha ongelma Tom Kaulitzille! RTL:n tietojen mukaan syyttäjä on nostanut syytteen häntä vastaan. 20-vuotiasta Tokio Hotel-kitaristia epäillään tytön hakkaamisesta. Gabi Funk kertoo koko tarinan:

Ranskalainen tyttö Perrine vierailu lakimiehensä kanssa rikospaikalla jälleen kerran, bensa-asemalla Hampurissa. Siellä tapahtui välikohtaus, josta Tokio Hotelin Tom joutuu pian oikeuteen.

Perrine: Hän parkkeerasi autonsa juuri tähän ja hän löi minua tuolla!

Lakimies: Todisteena on etenkin video, joka näyttää selkeästi, kyseenalaistamatta, että Tom löi häntä ainakin kerran, kun Perrine seisoi ja se näyttää myös selvästi, että Tom löi Perrinea myös, kun hän makasi maassa.

Vammoja korvaan, olkapäähän ja kasvoihin, niin Perrine väitti saaneensa silloin ja ambulanssihenkilökunta vei hänet sairaalaan.

Perrine: Reiluus on tärkeää! Minä haluan vain, että oikeus sanoo: ”Tom Kaulitz on vastuussa!”

Bändille tämä juttu on täysin vastainen. Perrine ja hänen 3 ranskalaista ystäväänsä, jotka kutsuvat itseään ’Les Afghans on Tour’ ovat väitetysti vainonneet Tokio Hotelia kuukausia ja tehneet heidän elämästään helvettiä. Kun Perrine väitetysti sammutti tupakan Tomin auton pintaan, hän menetti hermonsa. Myöhemmin tyttöjä syytettiin myös Billin ja Tomin äidin uhkaamisesta.

Tom: Sillä ei ollut mitään tekemistä fanien kanssa, he ovat vain ihmisiä, jotka ovat… erittäin häiriintyneitä.

Perrinen lakimies ei halua hyväksyä sitä.

Lakimies: Tokio Hotel sanoo, että tämä olisi vainoamista, me olemme aina kiistäneet sen, ja vaikka se olisikin sitä, se ei ole rikosoikeudellinen teko, koska bändin, joka on maailman kuulu, täytyy hyväksyä paljon ennen kuin muusikko, jota lähes kukaan ei tunne.

Pahimmassa tapauksessa Tomia uhkaa jopa 5 vuotta vankilaa, joka on erittäin epätodennäköistä asianajaja Beneneckenin mukaan. Hänen asiakkaansa haluaa eniten anteeksipyynnön. Tomin manageri ei ollut tavoitettavissa tänään, mutta hän sanoi Bild-lehdelle, että tämänhetkisen tilanteen mukaan, asiasta ei tule käsittelyä.


11.12.2009


Ja.... juttu jatkuu. Nyt jostain on vuotanut ilmeisesti turvakameran kuvaa tuolta illalta. Auto. Tom. Tytöt. Nyrkki naamassa? Ei saa selvää.Näyttääkö tämä kuva iskun, joka saattaa viedä Tom Kaulitzin kaltereiden taakse?

Rock-kitaristi ja hänen tappelunsa naisfani Perrine D:n kanssa kahdeksan kuukautta sitten hampurilaisella bensa-asemalla- Pian Tom Kaulitzin täytyy saapua oikeuteen tytön saamista vammoista.

Nyt salainen materiaali turvakamerasta on ilmestynyt. Räjähtävällä sisällöllä…

Näemme Tom Kaulitzin istumassa Audi R8:ssaan. Lukuisia tyttöjä, mukaan lukien Perrine D, lähestyy urheiluautoa ja puhuu Tomille.

Yhtäkkiä tupakka lentää ulos autosta. Perrinne D nostaa tupakan ja tukahduttaa sen palavan pään auton tuulilasiin. Tom nousee ulos autosta ja kävelee nuorta naista kohti.

Seuraavassa videopätkässä näyttää siltä, että Tom iskee oikealla kädellään ja lyö uhria päähän. Tyttö kaatuu maahan ja Tom palaa autoonsa.

Bildin mukaan kamerakuvia käytetään todisteina kitaristia vastaan.

Räjähtikö Tom Kaulitz vain tilanteessa? Nelihenkinen ryhmä on ahdistellut häntä ja hänen kaksoisveljeään Billiä kuukausia ennen kyseistä kohtaamista ja jahtaaminen on jatkunut ja jatkunut.

Tokio Hotel ei halunnut eilen kommentoida Bildille nyt ilmestyneitä kuvia.

Lähde

linkin takaa hieman selvennetty kuva, kuvassa on siis kolme ihmistä, ei suinkaan epämuodostunut Tomin käsi ja epämuodostunut Perrine.
ja seuraavassa kuvassa Les Afghanes on Tour -jengi.
*
11.12.2009


RTL:n Punkt12-uutiskatsaus on uutisoinut jälleen Perrine-asiasta ja heillä on hallussaan turvakameran materiaalia. Jos et halua nähdä kyseenalaista, väkivaltaista videomateriaalia Tomista, niin älä katso linkin alla olevaa uutisvideota.
Löikö Tom Kaulitz tyttöä? Nyt meillä on uutta videota Hampurin bensa-asemalta, joka näyttää mitä todella tapahtui huhtikuun 15. yönä Tom Kaulitzin ja hänen faninsa välillä. Gaby Funk kertoo meille yksityiskohdat:
Nämä ovat epätarkkoja kuvia. Näemme Tom Kaulitzin saapuvan urheiluautollaan. Heti sen jälkeen kaksi tyttöä lähestyy autoa. Yksi heistä on Perrine Ranskasta, joka on väitetysti pyytämässä Tomilta nimikirjoitusta. Sitten näyttää siltä kuin tupakka heitettäisiin ulos autosta. Perrine nostaa sen ja painaa se auton ikkunaa vasten. Sen jälkeen 20-vuotias muusikko nousee autosta. Mitä tapahtuu sen jälkeen, Perrinen lakimies kertoo meille, vaikka emme näe sitä selvästi videolta.
Perrinen asianajaja: Hän ei vain lyönyt häntä, hän nyrkkeili häntä, kun hän makasi puolustuskyvyttömänä maassa.
Tom kiusaaja, Perrine avuton uhri? Tokio Hotel ei näe asiaa niin. Pitkien kuukausien ajan Perrine ja hänen ystävänsä, jotka kutsuvat itseään ’Les Afghans on Tour’ ovat jahdanneet Tomia ja hänen veljeään. Voimme nähdä videossa, että heti kun välikohtaus on tapahtunut, he eivät poistu auton luota.
David Jost sanoi välikohtauksesta huhtikuussa: ”Nämä tytöt eivät ole faneja, mutta vaarallisia vainoajia, sillä ei ole mitään tekemistä faniuden kanssa. Tom eikä kukaan muu bändin jäsen ei koskaan tekisi mitään fanille.”
Tom Kaulitzin on väitetty joutuvan tästä oikeuden eteen. Mutta on myös toinen vaihtoehto.
Perrinen asianajaja: Puhuin Tom Kaulitzin asianajajan kanssa ja olemme nyt päässeet yhteisymmärrykseen 2000 euron korvausrahoista..
Tokio Hotel ei halunnut sanoa mitään videosta tai tapauksesta tänä aamuna.
Koska Les Afghans on Tour -nimellä kulkevan tyttöryhmän kevällä aiheuttama sotku on noussut esille taas, päätimme, että olisi hyvä kerätä vanhemmatkin materiaalit aiheesta ja kääntää ne kaikille luettavaksi. Näin kaikki saisivat enemmän tietoa koko jutusta. 

*
16.12.2009

Bravossa nro 52 on lisää juttua stalkkerijupakasta. Tällä kertaa tilannetta valotetaan hieman enemmän.

th_bravo5216Dec09Tomandstalkers1th_bravo5216Dec09Tomandstalkers2Lavalta putkaan! Punaiselta matolta harmaaseen selliin! Kylmät neonvalot katosta salamavalojen sijaan. Mikä painajainen miljoonille Tokio Hotel-faneille: Tom Kaulitz kaltereiden takana! Megabändi on tuomittu tuhoon! Kitaristille kenties rikosrekisteri! Se on tarkalleen se, mikä 20-vuotiasta uhkaa. Ja miksi?

Tämän yhden yön takia: On sanottu, että TH-kitaristi iski maahan 21-vuotiaan fanin Perrine Dn bensa-asemalla Hampurissa 15.huhtikuuta tänä vuonna. Siitä tyttö ainakin syyttää häntä. Tarinassa on kuitenkin vakavia puutteita. Tämä ei ole ‘tavallinen’ fani- vaan jäsen vastenmielisessä stalkkeriryhmässä, joka on väitteiden mukaan myös käynyt Billin ja Tomin äidin kimppuun! Joka tapauksessa: Jos Tom tuomittaisiin oikeudessa, hänen täytyisi valmistautua jopa viiteen vuoteen vankilassa!

Mutta BRAVO on nyt yksityisoikeudella saanut tietää, että asia ei todennäköisesti etene niin pitkälle. Onneksi Tomilla on hyvät mahdollisuudet siihen, että hänen annetaan vielä seistä lavalla! Bändin manageri David Jost (37) selitti: ”Tähän päivään mennessä syyttäjän syytöksiä ei ole lähetetty meille. Meneekö asia todella oikeuteen vai ei, ei ole lainkaan varmaa vielä.”

Hampurin korkein yleinen syyttäjä, Wilhem Möller, näkee asian samalla tavalla. Hän vahvistaa BRAVOlle: ”Tällä hetkellä koko juttu on vireillä oleva riita-asia. Se tarkoittaa sitä, ettei sen tarvitse välttämättä päätyä julkiseen oikeudenkäyntiin. Lisäksi harkittavana on oikeussalin ulkopuolella tapahtuva sovittelu.”

TH-manageri Jost: ”Perrinen ja Tomin asianajajat aikovat vetää takaisin heidän syytteensä. Ehtona on, että Perrine hyväksyy kirjallisesti bändin ja heidän perheidensä vainoamisen lopettamisen.” Tällä hetkellä molemmat puolet ovat työskentelemässä salaisen sopimuksen parissa, joka ei ainoastaan pelastaisi Tomia vaan myös Perrinen, sillä tyttöä uhkaa omalta osaltaan jopa kolmen vuoden vankilatuomio vainoamisesta.

Tomin lausuntojen mukaan ranskalaisnainen on jäsen tyttöryhmässä ’Les Afghans on Tour’, joka on seurannut häntä, hänen perhettään ja bändikavereitaan äärimmäisellä tavalla jo kuukausia. Sitten mopo karkasi käsistä bensa-asemalla Hampurissa! Kun Perrine väitetysti tumppasi tupakan Tomin urheiluautoon, Audi R8:iin (arvo: 130,000e), tähti menetti hermonsa… Perrineä täytyi hoitaa sairaalassa, kun hänen väitettiin kärsineen puhjenneesta tärykalvosta, turvotuksesta vasemmassa silmässä ja ruhjeita. Hän nosti syytteet pahoinpitelystä.

Tom ei kuitenkaan alistunut siihen. Hän nosti myös rikossyytteen ja sen lisäksi haastoi oikeuteen Perrinen ja hänen ystävänsä Angelinan (25), Noemien (20) ja Auroren (21), jotta tytöt lopettaisivat bändin terrorisoimisen. Jos Perrine hyväksyy sopimuksen, hän on vapaa. Hänen ystävänsä kuitenkin joutuvat edelleen olemaan huolissaan! ”Syytteitä, jotka on jo nostettu muita ryhmän jäseniä vastaan, ajetaan edelleen muutoksetta läpi. Ne ovat jo lähetetty eteenpäin joltakin osalta, mikä on kuitenkin aikaa-vievää siitä syystä, että vastaajien kotipaikkakunnat sijaitsevat Ranskassa”, Jost paljastaa.

Entä Tom? Hän haluaa vihdoin unohtaa elämänsä kamalimman yön- ja aloittaa vain jälleen vapaan rokkaamiseen!

*


Haastattelu Kaulitzin kaksosilta stalkkeriryhmästä!

Yksinoikeudella Bravossa!

Tom puhuu hullusta tyttöryhmästä, joka seuraa bändiä: “Se ei ole enää hauskaa!”

Mikään ei ole enää hauskaa! Tokio Hotel pelkää perheensä puolesta. Yksinoikeudella Bravossa, Bill ja Tom puhuvat vainoajaryhmästä, joka uhkaa heitä! Tokio Hotel on naamioituneen tyttöjengin ansassa. Yli puolen vuoden ajan Bill, Tom, Gustav ja Georg, heidän ystävänsä ja perheensä ovat joutuneet ranskalaisten tyttöjen seuraamaksi.

Heitä haukutaan, uhataan ja heidän kimppuunsa myös hyökätään! Tilanne kärjistyi niin paljon, että viime viikolla Tom menetti hermonsa hampurilasella bensa-asemalla ja löi 21-vuotiasta ryhmän jäsentä Perrine D:tä kasvoihin. Nyt Kaulitz kaksoset Bill ja Tom puhuvat asiasta ensi kertaa.: ”Olemme tottuneet tosiasiaan, että aina tulee olemaan vainoajia”, Bill yksinoikeudella Bravolle. ”Mutta hyökätessään perheemme kimppuun, silloin he astuvat rajan yli. Silloin hauskuus loppuu!”

Mitä tapahtui? Huhtikuun alussa Kaulitzien äidin kimppuun käyntiin ryhmän toimesta. Kerätäkseen todisteita vainoajia vastaan, Billin ja Tomin äiti kuvasi tyttöjengiä kännykkäkamerallaan. Tytöt tulivat hulluiksi sen jälkeen, tarttuivat häneen kiinni ja löivät puhelimen hänen kädestään. Äiti ilmoitti asiasta poliisille.

Ei ensimmäinen juttu! Myös muut tytöt ovat joutuneet ranskalaisten tyttöjen kohtelun kohteeksi. ”Me kuulimme siitä myös”, Bill sanoo, ”Se on tietenkin järjetöntä. Minulla ei ole mitään aavistusta mitä heidän päässänsä liikkuu. Tuollainen pitäisi saada lopetetuksi”, laulaja jatkaa. Monet fanit ovat nyt huolissaan rakkaidensa puolesta. He luulevat, että bändi on nyt vihainen kaikille faneille: ”Ei, ei todellakaan”, Tom selventää.
”Fanien ei tulisi huolehtia siitä. Emme koskaan lokeroi heitä samaan laatikkoon vainoajien kanssa. Emme voi pitää fanejamme vastuussa muutaman mielisairaan tytön tekemisistä. Päinvastoin: olemme iloisia, että fanimme tukevat meitä niin paljon.”

Jotkut fanit vievät asiat nyt toiselle tasolle. He aloittavat terroriryhmän jahtaamisen! Internetissä monet ovat kerääntyneet yhteen ja RockStarStpeh kertoo YouTube-videossaan, että hän ja hänen ystävänsä ovat suunnitelleet hyökkäystä ’Afghaani’-ryhmää vastaan.

”Haluamme ajaa Saksaan ja kuumentaa heidän jalkojensa alla olevaa maata”, hän sanoo. Myös muissa videoissa näkyy sanoja kuin ’Me löydämme teidät kusipäät’ ja ’aloitetaan metsästys’. Sota fanien ja vainoajien kesken? ’Les Afghans on Tour’-ryhmä on nyt lukittu itsensä sisään peloissaan, kertoo sisäpiirilälinen. Se ei anna Tomille tai Billille lainkaan lohtua. Heidän piti olla Los Angelesissa David Jostin kanssa nauhoittamassa lisää laulu- ja kitararaitoja kolmannelle albumille.

Pelosta siitä, että vainoajajengi pääsisi heidän äitinsä lähelle taas, he peruuttivat matkansa. Kun heillä on poliisin kirjallinen vakuus siitä, että ’Les Afghans on Tour’ eivät pääse heidän perheensä tai bändin jäsenten lähelle enää, Tokio Hotel lentää USAan jatkamaan albumiaan.

David Jost: ”Kolmen ’Afghaanin’ asianajaja on ottanut yhteyttä Billin ja Tomin lakimieheen. Hän on ehdottanut että asia sovitaan oikeussalin ulkopuolella. Edustaja suostui siihen sillä ehdolla, että he eivät tulisi lähelle perhettä enää ja olemme saanet sanan, että ’Les Afghans on Tour’ lyttäsivät ehdotuksen täysin. Saamieni tietojen mukaan meillä on kanne vain yhtä vainoajaa vastaan.

*

Tom Kaulitz on haastettu Hampurin piirioikeuden edessä vähintään 5000 euron korvauksiin. Huhtikuussa Tokio Hotel-tähden väitettiin lyöneen ranskalaista Perrine D:tä bensa-aseman edessä, sillä Tom tunsi itsensä ahdistelluksi.

Perrine kertoi poliisille, että Kaulitz mottasi häntä naamaan. Sitten hän kaatui maahan, mutta Tom ei lakannut hänen lyömistään.

Valituskirjeessä, joka on kirjoitettu, Tom Kaulitz oli täynnä raivoa ja hän jatkoi tytön hakkaamista täysin voimin huomattuaan, että hänellä oli jo lukuisia vammoja.

Lääkärintodistuksen mukaan uhri kärsi puhjenneesta tärykalvosta, vammoista silmään ja mustelmia käsivarressa ja olassa.

Burkhard Benecke, Perrinen asianajaja: “Jopa kuuluisalle tähdelle moinen polulta eksyminen ei ole oikein. Se oli raakaa, mutta vastaaja tuntuu uskovan, ettei hänen ole ollut tarpeellista tarjota anteeksipyyntöä tähän päivään mennessä.”

Korvaukset Perrine D haluaa lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestölle. Syytteet Tom Kaulitzia vastaan etenevät vaarallisesta ruumiillisista vammoista yleisen syyttäjän toimistossa Hampurissa.

Tokio Hotel-kitaristi Tom ja hänen purkauksensa huhtikuisella bensa-asemalla Hampurissa on aiheuttanut paljon puhetta. Bild sanoi selville: Nainen jonka kimppuun Tom kävi, on jäsen ranskalaisessa vainoaja-ryhmässä ’Les Afghans on Tour’; ryhmä, joka on seurannut bändiä joka paikkaan, mihin ikinä he menevätkin jo kuukausia.

Ääripään fanit ovat myös saartaneet poikien asunnon. He heittelivät muusikoiden autoja kananmunilla, kirjoittivat uhkaavia kirjeitä ja häiritsivät poikien perheenjäseniä. Tokio Hotel manageri David Jost varmisti tapahtumat.

”Verhoutuneet tytöt eivät ole faneja, he ovat aseistettuja vainoajia. Tällä ei ole mitään tekemistä aidon faniuden kanssa”, sanoo Jost.

*

He ovat jahdanneet bändiä kuukausia.

Hänen faninsa ovat hämmentyneitä siitä, miksi hän menetti kontrollinsa niin pahasti. Onko hänen käyttäytymiseensä nyt mahdollinen selitys?

Tokio Hotel kitaristi Tom meni sekaisin bensa-asemalla Hampurissa. Muusikko löi nuorta naista kasvoihin, kun tyttö tumppasi tupakkansa hänen autonsa pintaan. Siitä tyttöä nosti syytteen rocktähteä vastaan.

Bild sanoi selville: Nainen jonka kimppuun Tom kävi, on osa ranskalaista vainoaja-ryhmää. He kutsuvat itseään ’Les Afghans on Tour’. Ryhmään kuuluu neljä tyttöä, jotka ovat seuranneet bändin jokaista liikettä jo puolen vuoden ajan. Nuoret naiset ovat suurimmaksi osaksi peittäneet itsensä hupuilla ja huiveilla.

Vainoajat ovat myös väitetysti saartaneet poikien asunnon. He heittelivät muusikoiden autoja kananmunilla, kirjoittivat uhkaavia kirjeitä ja häiritsivät poikien perheenjäseniä.

Uhkaavassa kirjeessä ’Tokio Hotelille’, jonka Bild sai käsiinsä, tytöt sanovat että olisivat enemmän kuin tavalliset fanit ja uhkaavat bändiä ’pienellä painajaisella’ seuraavalla viikolla. Sen lisäksi siinä sanotaan: ”Huomio, huomio… Olemme tyytymättömiä. Alamme käymään kärsimättömiksi. YMMÄRRÄTTEKÖ MEITÄ???”

Jopa Billin ja Tomin äitiä on väitetysti uhkailtu ja pahoinpidelty vainoajaryhmän toimesta viime viikolla. Syytteet vainoajia vastaan on nostettu. (toiminumero 2009 004 57397).

Tokio Hotel manageri ja tuottaja David Jost varmisti tapahtuman Bildille.

Hän sanoo: ” Yksi naamioituneista vainoajatytöistä kävi Billin ja Tomin perheenjäsenen kimppuun 8. huhtikuuta. Me nostimme välittömästi syytteen tyttöä vastaan seuraavana päivänä ja nostamme nyt lisää syytteitä.”